Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Huisartsen vastbesloten om esthetische geneeskunde wat dichter bij elkaar te brengen

Hallo! Wij zijn een team van huisartsen, gevestigd in Brussel, vastbesloten om de esthetische geneeskunde wat dichter bij de eerstelijnszorg en bij u te brengen. Wij willen esthetische behandelingen toegankelijker en veiliger maken. Wij gebruiken onze medische expertise en onze passie voor esthetiek om samen met u de beste behandeling te vinden voor een jeugdig en stralend effect. Wij zijn verheugd u kennis te laten maken met dit nieuwe project en willen u laten kennismaken met niet-invasieve behandelingen die een wereld van verschil kunnen maken. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over de behandelingen die wij aanbieden en om u te helpen bij het visualiseren van de schoonheidsresultaten die u kunt verwachten.

LUMEN INJECTABLES

Wij willen graag wat nieuw licht werpen op injectables die gebruikt worden bij cosmetische procedures zoals botox, fillers en andere kleine wondertjes. Er bestaat vaak de misvatting dat dergelijke behandelingen weinig verschil maken of een neppe uitstraling geven. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Bij juist gebruik kunnen injectables subtiele veranderingen aanbrengen die een gezond, jeugdig effect geven.
Wie zijn wij?

En hier bij Lumen helpen we je daar graag bij!

Concreet kunt u bij ons terecht voor botox, fillers, mesotherapie en peelings. Dit zijn goed onderbouwde en bewezen behandelingen die wij toepassen naar uw wensen en behoeften. Dit doen we door middel van een behandelprogramma dat we samen gaan opstellen. Het doel is altijd om een ​​subtiele verbetering aan te brengen met een natuurlijke uitstraling. WAAROM LUMEN? Onze missie is om cosmetische procedures voor iedereen toegankelijker te maken. We zijn graag duidelijk, eenvoudig en efficiënt. Behandelingen worden afgestemd op uw unieke kenmerken en persoonlijke wensen. Uw gezondheid en veiligheid staan ​​bij Lumen voorop. Daarom werken we rustig en voorzichtig en kiezen we altijd voor veilige en effectieve oplossingen. Bij Lumen willen we met subtiele ingrepen een natuurlijke uitstraling creëren om je zelfvertrouwen een boost te geven. We helpen je graag om de stralende huid en jeugdige contouren te krijgen waar je naar op zoek was. Ontdek hoe u nog meer kunt schitteren en neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Nous aimerions jeter un nouvel éclairage sur les injectables utilisés dans les procédures cosmétiques telles que le botox, les fillers et autres petits miracles