Testimonials

Testimonials
Ik had een geweldige ervaring bij Lumen. Het was de eerste keer dat ik een filler gebruikte en Dr. Ophelia Broeckaert verbaasde me met haar kennis op het gebied van niet-chirurgische esthetiek en haar professionalisme. Ze beantwoordde al mijn vragen en loste al mijn "kleine" problemen op met het juiste product. Ze hield ook rekening met mijn comfort tijdens de verschillende behandelingen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en zal doorgaan met Lumen.

Florence

Florence, 50, Brussels
Testimonials
Voor de verbetering van mijn huid ,heb ik reeds 4 behandelingen met prp plasma ondergaan en 1 draadlift om de wangen /midface te liften. Nieuwe cosmetische behandelingen wil ik altijd uitproberen. Voor het eerst een huidbehandeling waar ik echt heel enthousiast over ben! Dokter Broeckaert adviseerde mij om in het begin 3 prp behandelingen te ondergaan, één per maand. Na de eerste behandeling zag ik al een echte verbetering van mijn huid, waarbij de fijne lijntjes op mijn wangen en rond mijn mond al wat minder werden. Na de 3de behandeling begon alles er heel mooi uit te zien! Na dit alles nog een extra behandeling "draadlift" , éénmalig en doet ruim een jaar zijn werking , die voor mij de finishing touch was. Ook de professionele uitleg draagt bij tot deze zeer positieve ervaring.

Yves

Yves, 47, Bruxelles
Testimonials
In 2021, net 63 jaar oud, heb ik na een volledige en professionele info van dokter Broeckaert, een eerste maal een draad lifting behandeling laten uitvoeren. Na meer dan een jaar, nog steeds heel tevreden over het resultaat. In de loop van 2022, botox inspuiting en fillers, steeds met de nodige feedback vóór en tijdens de sessie. Voor een frisse en zéér natuurlijk ogende update van de huid en gelaat, kan ik de behandelingen bij Lumen ten zeerste aanbevelen.

Martine

Martine, 64, Zemst
Testimonials
In 2018 heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met botox. Ik hou niet van naalden, maar Dr. Broeckaert stelde mij meteen op mijn gemak en de inspuitingen waren voorbij voor ik het goed en wel besefte. Ze duidt eerst met een potlood de puntjes aan en nadien wordt er ingespoten. De dokter gaf een heel duidelijke en volledige uitleg, stap per stap. Na 3 maanden ging ik terug en sindsdien kan ik er langere periodes tussen laten en past mijn gelaat zich wat aan, aan het gebruik van botox op regelmatige tijdstippen. In 2021 heb ik voor de eerste keer fillers laten plaatsen, ter hoogte van de slapen en de nasolabiale plooien. Hiervan is het resultaat meteen zichtbaar, het is heel naturlijk en ik was dan ook zeer tevreden van deze keuze. Nu nog steeds na 1,5 jaar zie ik het verschil.

Céline

Céline, 35, Mechelen

Nous aimerions jeter un nouvel éclairage sur les injectables utilisés dans les procédures cosmétiques telles que le botox, les fillers et autres petits miracles