Dr Ophélie Broeckaert

Book appointment

Fill this form

Welkom bij Lumen! Ik ben Ophélie, al meer dan 10 jaar huisarts en ik ben in oktober 2022 een nieuwe praktijk voor injectables begonnen.

Het begon allemaal in 2011 met mijn eerste huisartsenpraktijk in Sint-Gillis. Dit paste perfect bij mijn persoonlijkheid; je kunt je praktijk ontwikkelen waar je maar wilt, een grote verscheidenheid aan werk doen en dicht bij de mensen staan. Ik heb me liever in Brussel gevestigd vanwege het levendige karakter van onze hoofdstad. De praktijk breidde zich snel uit en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groep van 5 artsen met 2 praktijken.

De laatste jaren ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de wereld van de esthetische geneeskunde. Ik ben mezelf gaan bijscholen en volg praktische cursussen. Het is een discipline waarin veel verandert, maar helaas bestaan er nog veel vooroordelen over. Persoonlijk vind ik het verbazingwekkend dat deze kleine ingrepen een groot verschil kunnen maken. Het resultaat is niet alleen esthetisch, maar heeft ook een belangrijk positief effect op het zelfvertrouwen van de patiënt. Dit zijn behandelingen die echte resultaten geven. Deze doeltreffendheid past perfect bij een actieve levensstijl zoals de mijne en ongetwijfeld bij vele anderen. Ik kan mijn medische kennis, technische vaardigheden en creativiteit combineren, terwijl ik een relatie opbouw met mijn patiënt.

 

Afspraak

Specialty
Degrees
Certificates & awards
Work days

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday

Nous aimerions jeter un nouvel éclairage sur les injectables utilisés dans les procédures cosmétiques telles que le botox, les fillers et autres petits miracles