Behandelingen

Behandelingen

Botulinetoxine

Met botulinetoxine wordt de spieractiviteit die het gezicht in de plooien trekt tijdelijk verzwakt. Dit maakt je er meer ontspannen uitziet en verzacht je gezichtsuitdrukkingen. Bestaande rimpels vervagen en de vorming van nieuwe wordt voorkomen. Na de behandeling blijft het resultaat gemiddeld 3 maanden zichtbaar. Als u de behandeling herhaalt, zult u zien dat de resultaten steeds langer zichtbaar blijven.

Fillers

Er zijn verschillende soorten dermale vullers, afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. Samen beslissen we welk type het beste bij u past. Fillers kunnen worden gebruikt om oppervlakkige en diepe rimpels op te vullen, volumes te corrigeren (wangen, slapen, lippen, enz.) en contouren te verbeteren (kin en kaaklijn, enz.). Het effect is onmiddellijk zichtbaar, maar om het uiteindelijke resultaat te waarderen duurt het 4 tot 6 weken, waarna het over het algemeen 6 tot 12 maanden duurt. Daarna kan een touch-up worden gedaan om te voorkomen dat u van voren af aan moet beginnen.
Behandelingen
Behandelingen

PDO draden

We zijn bijzonder enthousiast over deze! Een geweldige techniek waarbij een chirurgische absorbeerbare draad in de huid wordt ingebracht. Dit zorgt onmiddellijk voor een liftend effect, maar nog belangrijker is de stimulering van uw collageenproductie en het ontwaken van uw eigen verjongingspotentieel. Het biedt natuurlijke en subtiele resultaten en uw huid ziet er steviger en frisser uit. Nog steeds zichtbaar na een jaar, maar aanbevolen wordt een herhalingsbehandeling te plannen om het effect te behouden.

PRP

PRP of Platelet Rich Plasma is een plasma dat rijk is aan bloedplaatjes en groeifactoren. Door ze in te spuiten vervagen donkere kringen onder de ogen, wordt de huid stralender en verbetert de kwaliteit van uw huid zichtbaar. Hiervoor wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en dit buisje bloed wordt in de centrifuge geplaatst. Tijdens het centrifugeren worden de verschillende bloedbestanddelen vervolgens gescheiden door het onderscheid in soortelijk gewicht. Zo kunnen bloedplaatjes en hun groeifactoren selectief uit het eigen bloed van de patiënt worden geïsoleerd. Behandelingen

Nous aimerions jeter un nouvel éclairage sur les injectables utilisés dans les procédures cosmétiques telles que le botox, les fillers et autres petits miracles