Main Home

Botulinetoxine

Spierontspanner om rimpels en lijntjes te verminderen

Main Home

Hyaluronzuurfillers

RVolumeherstel Volumeherstel

PDO draden

Draadlift en versteviging van de huid

Main Home

PRP

Een stralende en meer egale huid

Main Home

SOORTEN RAADPLEGINGEN

Main Home Main Home

Intakegesprek

Dit is je eerste contact met esthetische geneeskunde.

Main Home Main Home

Behandeling

In deze sessie passen we de behandeling toe zoals bepaald tijdens het voorafgaande consult.

Main Home Main Home

Alleen botox

Deze sessie is bedoeld voor mensen die alleen komen voor een botuline toxine injectie en die deze behandeling al eerder hebben gehad.

Main Home Main Home

Follow-up

Een paar weken na de operatie zal de follow-up ons in staat stellen het resultaat te evalueren en de behandeling eventueel te voltooien.

Main Home
Ik had een geweldige ervaring bij Lumen. Het was de eerste keer dat ik een filler gebruikte en Dr. Ophelia Broeckaert verbaasde me met haar kennis op het gebied van niet-chirurgische esthetiek en haar professionalisme. Ze beantwoordde al mijn vragen en loste al mijn "kleine" problemen op met het juiste product. Ze hield ook rekening met mijn comfort tijdens de verschillende behandelingen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en zal doorgaan met Lumen.
Florence
Florence, 50, Brussels
Main Home
Voor de verbetering van mijn huid ,heb ik reeds 4 behandelingen met prp plasma ondergaan en 1 draadlift om de wangen /midface te liften. Nieuwe cosmetische behandelingen wil ik altijd uitproberen. Voor het eerst een huidbehandeling waar ik echt heel enthousiast over ben! Dokter Broeckaert adviseerde mij om in het begin 3 prp behandelingen te ondergaan, één per maand. Na de eerste behandeling zag ik al een echte verbetering van mijn huid, waarbij de fijne lijntjes op mijn wangen en rond mijn mond al wat minder werden. Na de 3de behandeling begon alles er heel mooi uit te zien! Na dit alles nog een extra behandeling "draadlift" , éénmalig en doet ruim een jaar zijn werking , die voor mij de finishing touch was. Ook de professionele uitleg draagt bij tot deze zeer positieve ervaring.
Yves
Yves, 47, Bruxelles
Main Home
In 2021, net 63 jaar oud, heb ik na een volledige en professionele info van dokter Broeckaert, een eerste maal een draad lifting behandeling laten uitvoeren. Na meer dan een jaar, nog steeds heel tevreden over het resultaat. In de loop van 2022, botox inspuiting en fillers, steeds met de nodige feedback vóór en tijdens de sessie. Voor een frisse en zéér natuurlijk ogende update van de huid en gelaat, kan ik de behandelingen bij Lumen ten zeerste aanbevelen.
Martine
Martine, 64, Zemst
Main Home
In 2018 heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met botox. Ik hou niet van naalden, maar Dr. Broeckaert stelde mij meteen op mijn gemak en de inspuitingen waren voorbij voor ik het goed en wel besefte. Ze duidt eerst met een potlood de puntjes aan en nadien wordt er ingespoten. De dokter gaf een heel duidelijke en volledige uitleg, stap per stap. Na 3 maanden ging ik terug en sindsdien kan ik er langere periodes tussen laten en past mijn gelaat zich wat aan, aan het gebruik van botox op regelmatige tijdstippen. In 2021 heb ik voor de eerste keer fillers laten plaatsen, ter hoogte van de slapen en de nasolabiale plooien. Hiervan is het resultaat meteen zichtbaar, het is heel naturlijk en ik was dan ook zeer tevreden van deze keuze. Nu nog steeds na 1,5 jaar zie ik het verschil.
Céline
Céline, 35, Mechelen
Main Home

Breast implant safety

Lorem ipsum dolor

Consectetur adipiscing

Eiusmod tempor sed

Dolore magna aliqua

Excepteur sint ocsecat

Sed ut perspiciatis

Duis aute irure dolor

Neque porro quisquam

Lorem ipsum dolor

Consectetur adipiscing

HAVE A QUESTION ABOUT THIS?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Main Home

Basic

$ 390
Monthly
  • Ut pharetra augue aliquet risus,
  • Mauris vitae turpis maximus,
  • Donec in neque tincidunt,
  • Vivamus efficitur dui a arcu
Main Home

Advanced

$ 2590
Monthly
  • Ut pharetra augue aliquet risus,
  • Mauris vitae turpis maximus, 
  • Donec in neque tincidunt, 
  • Vivamus efficitur dui a arcu 
Procedures per year
Reconstructive surgeries
Procedures overall
Treatments monthly

LUMEN INJECTABLES

Wij willen graag een nieuw licht werpen op injectables en cosmetische procedures zoals botox, fillers en andere kleine wondertjes.

WAAROM LUMEN?

Onze missie is om cosmetische procedures toegankelijker te maken voor iedereen. Wij zijn graag duidelijk, eenvoudig en efficiënt.

WIE ZIJN WE?

Huisartsen vastbesloten om esthetische geneeskunde wat dichter bij elkaar te brengen

Dr Julie Casaer

Ik ben Dr. Julie Casaer, geboren in Ieper, sinds 5 jaar

Dr Lucy Vandeputte

Hallo, ik ben Dr. Lucy Vandeputte en ik heb me in 2021

Dr Ophélie Broeckaert

Welkom bij Lumen! Ik ben Ophélie, al meer dan 10

Main Home

Praktijk

Quai aux Pierres de Taille 13 1000 Brussel

Nous aimerions jeter un nouvel éclairage sur les injectables utilisés dans les procédures cosmétiques telles que le botox, les fillers et autres petits miracles